Majówka z CAVA i VINO
Zbliża się tradycyjne pierwsze majowe grillowanie. A grillowanie na powietrzu, to przede wszystkim wina niezbyt drogie, bo wiatr, wiele zapachów z naszego kieliszka nam wywieje. Do tego zapach dymu i okolicznej przyrody wymiesza doznania. Dlatego wina na grilla powinny być przyzwoite, lecz niezbyt drogie. Do tego wygodna, ekologiczna i praktyczna zakrętka.
Nasza propozycja poniżej … Cztery pary win z Austrii, Hiszpanii, Włoch i Kalifornii. Wszystko dowolnie można wymieszać, a cena w zaokrągleniu wyniesie:
- złożysz 6 -tkę – zapłacisz 175 PLN
- zrobisz 9-tkę – wyjdzie nam 265 PLN
- a za 12 -stkę – zapłacisz 350 PLN
I mamy międzynarodowy mix – Austria, Hiszpania, Włochy, Kalifornia.
„mieszaj kraje do woli, potem delektuj się powoli” 🙂
Dzwoń 791822266, pisz KOLOR WINA
Poznań i okolice dowóz gratis, powyżej 250 PLN
![](https://kolorwina.pl/wp-content/uploads/2024/04/Majowka-z-CAVA-i-VINO-01-1024x724.jpg)
szaszłyki i karkówki dobrze opić austriackim Zweigeltem – to soczyste i owocowe wino również zamknięte jest wygodna zakrętką
![](https://kolorwina.pl/wp-content/uploads/2024/04/Majowka-z-CAVA-i-VINO-02-1024x724.jpg)
Zinfandel pod burgery i kiełbasy
![](https://kolorwina.pl/wp-content/uploads/2024/04/Majowka-z-CAVA-i-VINO-03-1024x724.jpg)
czereśniowe i lekkie Nero D’Avola z Sycylii, to propozycja pod kiełbaski i drób
![](https://kolorwina.pl/wp-content/uploads/2024/04/Majowka-z-CAVA-i-VINO-04-1024x724.jpg)
Beczkowa semi Crianza z odmiany Tempranillo – karkówka, steki, szaszłyki