Hotel Rodan czerwiec 2013

 

Kuchnia Kreatywna czyli katalońskie dania i wina w Hotelu RODAN

7 czerwca 2013
niezwykła przygoda kulinarna i winna na której gościł sommelier KOLORU WINA

Kucharze z Hotelu Rodan i Firmy Rehau w pełnej krasie! — w miejscu: Hotel Rodan

khr


Muszle świętego Jakuba z kaszanką i sosem jabłkowym — w miejscu: Hotel Rodan

khr1


Ekipa na Swoim 😉 — w miejscu: Hotel Rodan

khr2


tego jesiotra upieczemy w soli … — w miejscu: Hotel Rodan

khr3


Katalońskie wina z Ferre i Catasus zaskoczyły nas wysoką jakością i umiarkowana ceną … ale Priorat wręcz uwiódł ! — w miejscu: Hotel Rodan

khr4


Młode pyrki do Ośmiornicy galicyjskiej z młodymi ziemniakami — w miejscu: Hotel Rodan

khr5


Muszle świętego Jakuba z kaszanką i sosem jabłkowym w trakcie przygotowywania — w miejscu: Hotel Rodan

khr6


szykuje się szynka serano z grzankami i tapenadą z oliwek — w miejscu: Hotel Rodan

khr7


Ta ośmiornica będzie podana z młodymi ziemniakami — w miejscu: Hotel Rodan /span>

khr8


Ten Priorat uwiódł nas jakością – GENIALNE WINO! Zapamietajcie tą nazwę TERRA de FIC 1 — w miejscu: Hotel Rodan

khr9


za moment będziemy kosztować Ośmiornicę galicyjską z młodymi ziemniakami — w miejscu: Hotel Rodan

khr10


Po prawej smakowite Xarel.lo – prawie jak Chablis!. — w miejscu: Hotel Rodan

khr11


 

Może Ci się również spodoba