Hotel Rodan czerwiec 2013
Kuchnia Kreatywna czyli katalońskie dania i wina w Hotelu RODAN
7 czerwca 2013
niezwykła przygoda kulinarna i winna na której gościł sommelier KOLORU WINA
Kucharze z Hotelu Rodan i Firmy Rehau w pełnej krasie! — w miejscu: Hotel Rodan
Muszle świętego Jakuba z kaszanką i sosem jabłkowym — w miejscu: Hotel Rodan
Ekipa na Swoim 😉 — w miejscu: Hotel Rodan
tego jesiotra upieczemy w soli … — w miejscu: Hotel Rodan
Katalońskie wina z Ferre i Catasus zaskoczyły nas wysoką jakością i umiarkowana ceną … ale Priorat wręcz uwiódł ! — w miejscu: Hotel Rodan
Młode pyrki do Ośmiornicy galicyjskiej z młodymi ziemniakami — w miejscu: Hotel Rodan
Muszle świętego Jakuba z kaszanką i sosem jabłkowym w trakcie przygotowywania — w miejscu: Hotel Rodan
szykuje się szynka serano z grzankami i tapenadą z oliwek — w miejscu: Hotel Rodan
Ta ośmiornica będzie podana z młodymi ziemniakami — w miejscu: Hotel Rodan /span>
Ten Priorat uwiódł nas jakością – GENIALNE WINO! Zapamietajcie tą nazwę TERRA de FIC 1 — w miejscu: Hotel Rodan
za moment będziemy kosztować Ośmiornicę galicyjską z młodymi ziemniakami — w miejscu: Hotel Rodan
Po prawej smakowite Xarel.lo – prawie jak Chablis!. — w miejscu: Hotel Rodan